top of page

dl., 21 d’ag.

|

Consell

MARATÓ DE TRUC CONSELL 2023

Tradicional Marató de Truc Festes Sant Bartomeu de Consell

REGISTRE TANCANT
ALTRES ESDEVENIMENTS
MARATÓ DE TRUC CONSELL 2023
MARATÓ DE TRUC CONSELL 2023

Hora i ubicació

21 d’ag. del 2023, 20:30

Consell, Plaça Major, 07330 Consell, Illes Balears, España

Convidats

Sobre l'esdeveniment

BASES

1.-La marató de truc es durà a terme el proper dia 21 d'agost a la Plaça Major a les 21:00 h. , les parelles participants hauran de presentar-se a l'organització abans de les 20,30 hores.

2.-Hi haurà una pre-inscripció prèvia a la web VISITCONSELL i també a la biblioteca, a partir del 8 d’Agost, també hi haurà inscripció oberta a la plaça fins a les 20,00 hores del mateix dia.

3.-Les parelles pre-inscrites que no es presentin a la plaça abans de les 20,30 hores, perdran el seu lloc,

4.-La marató es disputarà per el sistema d’ELIMINATÒRIA DIRECTA fins un màxim de 128 parelles

5.-En el cas que hi hagués més de 64 parelles inscrites es farà una ronda prèvia per eliminar tantes parelles com faci falta.

6.-El sistema d'eliminació serà per rigorós ordre d'inscripció, es a dir, si hi ha 97 parelles pre-inscrites la parella 96 i la parella 97 es jugaran el lloc amb una eliminatòria directa, la parella guanyadora ocuparà el lloc 96 i la perdedora quedarà fora de la marató, si hi ha 98 parelles, la parella 95 i la 98 es jugaran un lloc 95, si hi ha 99 parelles la parella 94 i la parella 99 es jugaran la lloc 94 i així successivament.

7.-Una vegada que quedin les 96 parelles es faran eliminatories directes entre les parelles, la parella perdedora quedarà fora de la marató.

8.-Totes les partides es jugaran al millor de tres cantons i cada cantó serà a 18 punts, a excepció de la final a on per acord dels finalistes es podrà disputar a cinc cantons, en cas de no haver-hi acord es disputarà a tres cantons.

9.-Tota incidència no assenyalada, es resoldrà per els organitzadors de la marató i la seva decisió serà inapel·lable.

10.-En cas de que l’inscripció sigui inferior a 80 parelles, la organització es reserva el dret de modificar la fase previa, reduint el numero de parelles que participaran a la ronda al numero que es consideri mes oportú per garantir un correcte desenvolupament del torneig.

11.-La participació a la marató implica l'acceptació d'aquestes normes.

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page